Roadmap Enterprise Social Network

Als de organisatie het idee heeft opgevat om een sociaal netwerk in te zetten voor alle interne en externe communicatie, hoe ga je dat aanpakken?

Pointer Networks heeft een roadmap samengesteld, in het Nederlands een plan van aanpak, welke elementen van belang zijn voor een succesvolle implementatie. Het is een soort Tom-Tom voor invoering van een bedrijfsmatig sociaal netwerk, ook wel Enterprise Social Network genoemd.

Zoals bij elke navigatiesysteem dien je kritisch te zijn over de koers, dus niet ingaan op het commando op de snelweg zonder afslagen ” nu rechts afslaan” en is het van belang dat je zelf de regie houdt en beslissing neemt over de richting naar de bestemming.

Onze roadmap is opgezet als een richtlijn voor de route naar een succesvolle implementatie van een bedrijfsmatig sociaal netwerk. Het gaat in op de issues en uitdagingen die het op de weg naar de bestemming tegenkomt. Het is niet waarschijnlijk dat alle vermelde issues en uitdagingen bij elke organisatie aan de orde zijn. Organisaties kunnen deze roadmap gebruiken als vertrekpunt en vervolgens aanpassen aan hun eigen omstandigheden. Hierbij gaat het over cultuur van de organisatie, regelgeving, expertise, visie en doelstellingen.

De roadmap geeft ondersteuning aan een professionele aanpak en voorkomt dat organisaties vervallen in een tactische, ad hoc benadering die weinig garantie biedt voor een succesvolle implementatie.

Neem contact op met Pointer Networks indien je de roadmap wenst te ontvangen.

Boeken over dit onderwerp

Kennismakingsspel

Auteur: Peter Gerrickens
Met behulp van het ‘Kennismakingsspel’ leert u anderen op een verrassende manier (nog beter) kennen. Het spel is niet alleen heel geschikt voor uiteenlopende werksituaties, maar ook voor de familie- of vriendenkring. Wanneer u elkaar al kent, ontdekt u met dit spel nieuwe dingen bij anderen.
Europrijs: 24,95
Bestellen

Geïnspireerd leven en werken

Auteur: Paula van Lammeren
Dit nieuwe boek is een kennismaking met Zijnsoriëntatie, een vernieuwende visie die psychotherapie en spiritualiteit integreert. Brutaal gezegd, gaat het over het vinden van buitengewoon geluk in het leven van alle dag. De aanpak van Zijnsoriëntatie is hierbij nogal tegendraads. Door het sleutelen aan uzelf los te laten, ontdekt u de alledaagse vreugde en vrijheid van zijn, en wordt duidelijk wat u werkelijk wilt. Met dit boek zet u de eerste stap op deze weg.
Europrijs: 14,99
Bestellen

Meer boeken over netwerken vinden.


-- Printbare PDF-versie --


No votes yet.
Please wait...

Aanvullingen

Geef zelf een aanvulling.

Geef een aanvulling

Licentie: Creative Commons (Naamsvermelding/Gelijkdelen)

Checklisten: Geen
Sidebar