Het Nieuwe Werken vraagt stevige beveiliging van de eindpunten

De beveiliging van eindpunten is ingewikkelder geworden en vergt steeds meer inzet van personeel. Ondertussen zijn medewerkers steeds mobieler geworden, wat bij traditionele modellen voor eindpuntbeveiliging tot vertragingen in synchronisatie kan leiden. Een ‘cloud’-model biedt meer geruststelling bij IT-beveiliging, omdat bedrijven van elk formaat toegang hebben tot de beste apparatuur en meest getalenteerde beveiligingsexperts.

Boeken over dit onderwerp

Ontdek snel: Bescherming tegen cybercrime

Auteur: Brenno de Winter
Steeds meer mensen worden getroffen door cybercrime. Nieuwe ontwikkelingen zoals social media, wifi, internetbankieren en de cloud brengen beveiligingsrisico’s met zich mee.
Europrijs: 14,95
Bestellen

The CSSLP Prep Guide

Auteur: Ronald Krutz
‘The CSSLP Prep Guide’ is ter voorbereiding op het CSSLP examen en beschrijft het complete studietraject voor certificering van softwarebeveiliging. In deze uitgave komen onderwerpen aan bod als het omgaan met beveiligingsimplicaties gedurende de ontwikkeling van software, ontwikkelen van beveiligingscode, vertalen van beveiligingsbehoeften binnen ontwerpelementen van applicaties en veel meer.
Europrijs: 45,0
Bestellen

Meer boeken over het nieuwe werken vinden.


-- Printbare PDF-versie --


No votes yet.
Please wait...

Aanvullingen

Geef zelf een aanvulling.

Geef een aanvulling

Licentie: Public Domain

Checklisten:
Beveiliging verwerkingsorganisatie 49 vragen.
Beveiliging toegang tot systeem 21 vragen.
Beveiliging gebruikerswerkplek 12 vragen.
Beveiligingsincidenten 23 vragen.
Sidebar