Met bijdragen van…

Internetrecht door Arnoud Engelfriet Arnoud Engelfriet is ICT-jurist, gespecialiseerd in internetrecht. Hij werkt als partner bij juridisch adviesbureau ICTRecht. Zijn site Ius mentis heeft meer dan 350 artikelen over internetrecht.
Hans Lodder heeft als business architect meer dan 25 jaar ervaring binnen grote en kleine bedrijven en binnen vele branches. Zijn specialisatie is proces-optimalisatie. Zijn belangrijkste skills zijn een multidisciplinair denkvermogen, een helicopter view en zijn sterke analytisch vermogen. Hans past als werkvormen toe interview, workshop, desk study, training en presentaties. Manieren om Hans te bereiken: E: Mail Hans Lodder nu! M: 06-23937263 Blogs van Hans Lodder Mijn LinkedIn profiel (LinkedIn Invitaties welkom)
http://nl.linkedin.com/in/janmartijn
Als een van de mede-ontwikkelaars van ASL en BiSL, vanuit een flinke dosis praktijkervaring met de modellen en op basis van de reacties naar aanleiding van het opleiden van rond de duizend personen op het gebied van ASL en BiSL durf ik wel te stellen dat ik een van de aanbieders ben waaraan u het eerst zou moeten denken wanneer u een in-huis training of workshop wilt over ASL, BiSL, hun samenhang of in relatie met ITIL. Maar ook voor korte adviezen tijdens het implementeren van de beide modellen kunt u een prima ondersteuning verwachten voor een concurrerend tarief.
Het weblog van Personeelsnet over HRM, organisatie en communicatie.
Alles wat we doen is gericht op de prestatieverbetering van de bedrijfsvoering van onze klanten. Wij ondersteunen hiervoor onze klanten bij de implementatie van portals en applicaties voor interne en externe samenwerking op basis van bedrijfsmatige sociale software. Dit is het terrein van “Het Nieuwe Werken” en aanverwante samenwerkingsvraagstukken. Wij geven organisatorisch advies, doen analyse bij toekomstige gebruikers en komen met voorstellen betreffende de functionaliteit. Samen met de klant stellen wij een plan van aanpak op, sturen het proces op basis van gedetailleerde projectplannen. Wij ondersteunen vervolgens de ontwikkelaars bij de uitvoering en begeleiden de implementatie. “Aanpassen aan veranderende omstandigheden is de enige manier om te overleven”. (Darwin)
Verdonck, Klooster & Associates is een onafhankelijk adviesbureau met al meer dan 25 jaar ervaring op het snijvlak van strategie, procesinrichting en ICT in de publieke sector. Wij onderscheiden ons door inhoudelijke kennis en oog voor het resultaat te combineren met uitgelezen kennis van de sector en gevoel voor de menselijke factor. Door het bundelen van kennis wordt een inspirerende omgeving gecreëerd, waarbinnen collega’s elkaar stimuleren en aanvullen. In combinatie leidt een en ander tot succesvolle oplossingen voor vraagstukken van onze opdrachtgevers. www.vka.nl
Initiatiefnemer van ITpedia. Via Linkedin: Linkedin profiel
Goedemorgen, mag ik me even voorstellen: Mijn naam is Wim Vos en ik ben uw professioneel Freelance Systeembeheerder voor Microsoft Windows computer systemen (Windows Vista, 7, 2003, 2008). Zo heb ik onder andere gewerkt voor het NIOO in Heteren, de Nederlandse Spoorwegen in Utrecht en recentelijk voor de Pluryn Werkenrode Groep in Oosterbeek. Januari 2005 ben ik voor mijzelf begonnen met computerhulp en Freelance Systeembeheer voor bedrijven en particulieren in Arnhem, Zutphen, Velp, Oosterbeek en omgeving.
18 december 2010